Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd?
De levertijd ligt meestal tussen de 5 en 7 werkdagen behalve als een product niet op voorraad is.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten bedragen 6,95 binnen Nederland.

Kunnen de producten ook afgehaald worden?
Ja, dat kan. Maar is niet altijd voordeliger omdat ik de meeste producten rechtstreeks kan laten verzenden van de drukkerij naar de klant. Neem hiervoor even contact met mij op. Ik raad je aan een mailtje te sturen of het contactformulier in te vullen. Vermeld daarin welk product je graag zou willen ontvangen met de specificaties zoals de afmetingen en het aantal. Dan kan ik aangeven wat voordeliger is en maken we een afspraak wanneer het opgehaald kan worden.

Wat moet ik doen als het product beschadigingen heeft of als er een verkeerd product geleverd is?
Neem dan even contact met mij op via mijn mailadres of via het contactformulier. Graag even een foto mee sturen van het product met de beschadiging duidelijk in beeld. Wanneer de verpakking beschadigd is ook graag even een foto mee sturen van de beschadiging van de verpakking. Dan zal ik dit proberen zo snel mogelijk voor je op te lossen. Bij een beschadigd product krijg je uiteraard je geld terug en kun je het beschadigde product kosteloos retourneren. Bij een verkeerd geleverd product wordt deze kosteloos omgeruild. Kijk ook even bij de algemene voorwaarden voor informatie over dit onderwerp.

Kan ik een ontwerp op maat laten maken?
Ja, dat kan zeker! Ik vind dit zelfs heel leuk om te doen! Heb jij een idee voor een ontwerp voor op een van de producten die ik aanbied? Neem dan contact met mij op via mijn mailadres of via het contactformulier. Dan kan ik bekijken wat ik voor je kan betekenen.

Kan ik ook een ontwerp op een ander product dan je aanbied in de webshop laten drukken?
Daar zijn zeker mogelijkheden voor. Stuur daarvoor even een mail met daarin je vraag. Dan ga ik bekijken wat ik voor je kan betekenen.

Kan ik als bedrijf ook met jou samenwerken?
Ja natuurlijk! Ik werk graag samen met andere ondernemers. Neem hiervoor contact met mij op via de mail of het contactformulier. Dan bekijken we wat we voor elkaar kunnen beteken. Voor meer informatie kun je ook kijken op mijn portfoliopagina.

Kan ik contact met je opnemen voor vragen over de producten?
Jazeker! Ik zal proberen je vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.

Staat je vraag er niet bij?
Neem dan ook contact met mij op via het contactformulier. Dan zal ik proberen je vraag z.s.m. te beantwoorden.